Charlotta Eriksson

Charlotta Eriksson VD på Nymans Ur

Charlotta Erikssons arbete

Vad är egentligen resultatet av ett hårt arbete i livet? Det kan vara vad som helst. Vad är det egentligen vi vill ha ut av vårat slit i livet. Vi alla har olika drömma och mål, det kan vara en familj eller en dyr bil. Det finns vissa som jobbar för något som är större än de själva och väljer att dedikera sitt liv till att lägga ner det för någon annan. Vad är resultatet av Charlotta Eriksson‘s hård arbete?

Vad blev hennes belöning för allt det hårda arbete som hon har gjort? Detta är egentligen bara frågor som hon kan svara på, eftersom det är bara hon som vet vad hennes sanna mål är i livet och bara hon kan titta på sitt egna liv och säga att ”detta är jag nöjd med”. Men vi kan fortfarande försöka sätta oss in i en annans persons skor och se världens från deras ögon.

Charlotta har studerat nog i sitt liv, både en MBA och en MCP från Stockholm School of Economics och Stockholm University. Med detta i fickan kan man få nästan vilket jobb man vill och man kan vara lugn. Men vad är det egentligen Charlotta gör? Hon skippar den röda tråden och Nymans Ur ser potentialen i henne och hon blir VD. Med tanke på att Nymans Ur är ett företag som har funnits i över 160 år så måste hon ha visat en potential som är bortom vårt förstående och en dedikation som få har.

Men vad betyder det egentligen att vara VD på Nymans Ur? Förutom de uppenbara administrativa arbeten och möten. Nymans Ur representerar en symbol av kvalitet och högre levande, måste man inte som VD för företaget vara den skinande symbolen av just detta? Självklart har vi Olof Larsson som ikonen men Charlotta måste vara Robin till Batman, eller är det tvärt om?

Men i stället för att spåna om hur någon kanske är så borde vi alla träna på att faktiskt träffa personen och skaffa en uppfattning i person i stället för att läsa en artikel om en person som du kanske aldrig har träffat än. Mina ord här kan bara ge dig en ide bakom kvinnan som är Charlotta Eriksson, för att få den riktiga överblicken så måste du vara där i person och skaka hennes hand för att verkligen se den riktiga personen bakom alla klockor.

Jewelery isn’t really my thing, but I’ve always got my eye on people’s watches.
Clive Owen