februari 20, 2017 admin

Charlotta Eriksson på Nymans Ur, Miss Time?

Charlotta Eriksson – En ny tid på Nymans Ur

Efter att Charlotta Eriksson tog över på Nymans Ur så har det blivit som en att en ny tid har kommit för klock världen. Borta är titanen som skapade en image av att ha en klocka på båda armarna. Detta känns som att det har blivit en tid av mer access. Man behöver inte längre leva en viss livsstil för att uppskatta en bra klocka, man behöver inte längre bry sig om den sociala statusen bakom den. I stället har vi bara en stor mängd människor som vet att en klocka är ett väldigt bra smycke att ha på armen.

Detta kommer som en positiv ändring för många och det kan vara en negativ ändringar för några men ”The need of the many out weigh the need of the few”. Detta stämmer extremt bra överens med vad som har hänt på Nymans Ur, man behövde ett nytt ansikte eller en ny image någon som inte blir en titan.

Charlotta Eriksson VD

Det kan låta väldigt dramatiserat och det är det men Charlotta Eriksson Nymans Ur kan vara det Stockholm Klock kultur behövde, det har spunnit iväg under ”Mr.Two-Watch” det vi behöver nu kanske är ”Miss Time”? Relativt dåligt smeknamn men om man måste ha så ska det väl passa, för just nu representerar hon en stor del av klock-Sverige. vad kan vi förvänta oss av Charlotta Eriksson då? Det kan egentligen ingen säga,  vi får helt enkelt vänta och se över åren. Men jag kan förvänta mig att hon kommer ta det försiktigt och följa sin föregångares fotspår ett tag för att hålla alla nöjda innan något radikalt händer.