februari 8, 2017 admin

En nerbrytning av namnet Nymans Ur

Nymans Ur

En sak som har fått mig att fundera många gånger är namnet Nymans Ur. Har ni tänkt på det? Om man tittar på det ordet så känns det som att man kan placera det i en mening och det skulle passa relativt bra. I stället för att bara säga Nymans Ur, så kan vi säga EN Nymans Ur. Det låter ändå inte helt fel när man verkligen tänker på det.

Låt oss bryta upp namnet mer. EN Ny Mans Ur, när vi gör så med namnet så får vi något som låter väldigt bra faktiskt ” en ny mans ur” eller som vi skulle kunna säga ”en ny mans klocka”, eller om vi vill gå mer neutralt så kan vi tolka ”mans” universalt och säga person. En Ny Persons Klocka. Genast berättar namnet Nymans Ur en historia om att hitta sig själv. En historia om att finna sig själv i en förändring och förbättring.

Det är såklart väldigt mycket spekulation och egna tankar kring ett namn som står för klass och still när det kommer till klockor. Men hade det inte varit lite roligt om Charlotta Eriksson  Nymans Ur upptäcker detta och spinner det till en reklam kampanj, hade varit häftigt.